Έρευνας κυνηγιου 2005

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2005

Στις 19 και 20 Φεβρουαρίου 2005 άρχισαν οι κλασσικοί αγώνες του Ομίλου Κούρτσχααρ Ελλάδος.

Ο αγώνας ξεκίνησε το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2005 το μεσημέρι λόγω κολλήματος του κριτή Κο Καλφόπουλου Χρήστου, επικαλέστηκε λόγους υγείας και δεν μπόρεσε να παρευρεθεί να κρίνει. Στην συνέχεια καλέσαμε τον Κο Τσαπουρνιά Γεώργιο.

Το ραντεβού ήτανε στο Ωραιόκαστρο στις 13:30. Κυναγωγοί και θεατές περίμεναν με αγωνία πότε θα ξεκινήσει ο αγώνας. Ο αγώνας τελικά ξεκίνησε στις 14:00 με ωραία τερέν και πάρα πολλά πουλιά. Ο καιρός ήταν καλός με μικρές εναλλαγές του αέρα.

Το Σάββατο είχαμε έναν σκύλο στην βαθμολογία και αυτός ήτανε ο Giglio Di San Mamiliano των Αφων Λιάπη με κυναγωγό τον Κο Λιάπη Ιωάννη, ο οποίος βγήκε 1ος Πολύ Καλός. Τα περισσότερα σκυλιά δεν εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία λόγω της πληθώρας των πουλιών και δεν μπόρεσαν να βαθμολογηθούν.

Εύχομαι στην συνέχεια να είναι πιο τυχερά και να μπουν στην βαθμολογία.

Την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2005 ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για το Πλαγιάρι και από εκεί ξεκινήσαμε για τα τερέν. Ο καιρός ήτανε καλός με πολλές εναλλαγές του αέρα. Ξεκίνησε ο αγώνας με κριτή τον Κο Τσαπουρνιά. Ο πρώτος σκύλος που έτρεξε ήταν ο Brawn των Αφων Λιάπη με κυναγωγό τον Κο Λιάπη Ιωάννη. Ο δεύτερος σκύλος ήταν ο Carica του Κου Μουρλίδη Παναγιώτη με κυναγωγό τον Σέρβο Κο Jorgevic.
Στο ένατο λεπτό προς μεγάλη μας έκπληξη βλέπουμε μια μηχανή στο τερέν η οποία χάλασε όλα τα τερέν και δεν μπορέσαμε να τρέξουμε. Όπως μάθαμε στην συνέχεια ήταν το πρώην μέλος μας Κος Γιοκαρίνης. Στην συνέχεια αλλάξαμε τερέν και πήγαμε στο Ωραιόκαστρο. Εκεί συνεχίστηκε ο αγώνας.
Ένας σκύλος των Αφων Λιάπη κατάφερε να μπει στην βαθμολογία, αυτός ήτανε ο Giglio Di San Mamiliano που πήρε 1ος Πολύ Καλός, ενώ τα υπόλοιπα σκυλιά δεν μπόρεσαν να μπουν στην βαθμολογία.

Ευχαριστούμε τον κριτή των αγώνων Κο Τσαπουρνιά Γεώργιο.

Γράφει ο Κος Λιάπης Δημήτριος


26-27 Φεβρουαρίου 2005
Οι αγώνες του διήμερου διεξήχθησαν κάτω απο όχι και τόσο καλές καιρικές συνθήκες. Η ολονύχτια βροχή είχε σαν αποτέλεσμα το πολύ βαρύ τερέν, το οποίο δυσκόλεψε την εργασία των ανθρώπων και σκύλων.

Πρώτη ημέρα Σάββατο 26/02/2005 εξαιτίας της βροχής αναγκαστήκαμε να ξεκινήσουμε λίγο αργότερα από την ώρα που είχαμε επιλέξει. Το τερέν βαρύ (λογω βροχής) προσέφερε ωραία κάλυψη για τα πουλιά τα οποία υπήρχαν σε πολύ μεγάλο αριθμό. Ο μεγάλος αριθμός των πουλιών έκανε του σκύλους να βγουν έξω με λάθη. Όλος ο αγώνας κύλησε με σταθερό καλό αεράκι, διευκολύνοντας κατά κάποιο τρόπο την εργασία των σκύλων.

Η καλή διοργάνωση απο πλευράς ομίλου και η άριστη συμπεριφορά των συναγωγών είχε σαν αποτέλεσμα να κυλήσουν όλα ομαλά και σε συνθήκες ευγενείς άμιλλας. Στο τέλος της ημέρας στάθηκαν τυχεροί να μπούνε στην βαθμολογία 1ος Εξαίρετος ο Brawn Del Polirone των Αφων Λιάπη με κυναγωγό τον Κο Λιάπη Ιωάννη και 2ος Πολύ Καλός ο Giglio Di San Mamiliano και πάλι των Αφοί Λιάπη με κυναγωγό τον Κο Λιάπη Ιωάννη.

       

Δεύτερη ημέρα Κυριακή 27/02/2005, δυστυχώς και για την Κυριακή η ολονύχτια βροχή του Σαββάτου έκανε το τερέν ακόμη χειρότερο. Ξεκίνησε ο αγώνας στην προκαθορισμένη ώρα με πολύ ωραίο ήλιο αλλά με έναν αέρα ο οποίος άλλαζε συνεχώς, εως ότου έμεινε σταθερός αλλά αρκετά δυνατός.

Στην σημερινή ημέρα κατόρθωσαν να μπούν στην βαθμολογία τρείς σκύλοι.

Vagant Hom Hege Haus 1ος Εξαίρετος του Κου Σινάνη Χρήστου με κυναγωγό τον Κο Σινάνη Παναγιώτη.

Biza 2ος Πολύ Καλός του Κου Παπαγιανόπουλου με κυναγωγό τον Κο Ανθόπουλο Ιωάννη.

Boj Apac 3ος Καλός του Κου Αντωνόπουλου Αντρέα με κυναγωγό τον ίδιο.

Τελειώνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΟΚΕ για την τιμή που μου έκανε να με καλέσει να κρίνω στους αγώνες, και να ευχαριστήσουμε τον χορηγό του Ομίλου Κούρτσχααρ Purina Petline Α.Ε.

Γράφει ο Κος Τσαπουρνιάς Γεώργιος.


05-06 Μαρτίου 2005

Ο Όμιλος Κούρτσχααρ Ελλάδος πραγματοποίησε και αυτό το Σαββατοκύριακο 05-06 Μαρτίου τον αγώνα C.A.C.I.T. στην Ρεδαιστό με κριτές τον Γάλλο Κο Jean Arhambault και τον Κο Βασιλείου Γεώργιος. Ο καιρός ήτανε πολύ καλός με αρκετή και ηλιόλουστος. Οι συμμετοχές αρκετές και το κέφι και το μεράκι όλων ζωγραφισμένα στο βλέμμα όλων των παρευρισκομένων.

Τα σκυλιά που συμμετείχαν 11 στο σύνολό τους απέδειξαν για ακόμη μια φορά τι πάει να πει Kurzhaar, επιδεικνύοντας το καθένα τις ικανότητές του με το δικό του διαφορετικό τρόπο με αποτέλεσμα τα μάτια όλων μας να είναι στραμμένα στο κάθε ένα από αυτά. Ειλικρινά τους αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ, αλλά όχι μόνο σε αυτά αλλά και στους ίδιους τους κυναγωγούς τους για την εξαιρετική τους δουλειά και την ζωντάνια που μεταδίδουν με πολύ μεγάλη αποτελεσματικότητα στα σκυλιά τους.

Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

05 ΜΑΡΤΙΟΥ 2005
1ος Εξαίρετος Ekim Pillea: Ιδιοκτήτης Σινάνης Χρήστος, Κυναγωγός Σινάνης Παναγιώτης.

2ος Πολύ Καλός Biza: Ιδιοκτήτης Παπαγιαννόπουλος Βασίλειος, Κυναγωγός Παπαγιαννόπουλος Βασίλειος.

06 ΜΑΡΤΙΟΥ 2005
Κανείς σκύλος δεν μπήκε στην βαθμολογία

Κριτές του αγώνα και τις δυο ημέρες ήτανε ο Γάλλος Κος Jean Arhambault και ο Κος Βασιλείου Γεώργιος. Τους ευχαριστούμε θερμά.

Ο Όμιλος εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τους κριτές και προς όλους όσους συνέβαλαν στην διοργάνωση και αυτού του Σαββατοκύριακου που πραγματοποιήθηκαν οι Εαρινοί Κλασσικού Αγώνες. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την χορηγό εταιρεία μας PURINA PETLINE η οποία βρίσκετε πάντα στο πλάι μας, της οποίας η βοήθεια μας είναι πολύτιμη.


12-13 Μαρτίου 2005

Ο Όμιλος Κούρτσχααρ Ελλάδος πραγματοποίησε και αυτό το Σαββατοκύριακο 12-13 Μαρτίου τον αγώνα C.A.C.I.T. στην Ρεδαιστό με κριτές τον Σέρβο Κο Alexander Mijailovic και τον επίσης Σέρβο Κο Vladimir Mijailovic. Ο καιρός ήτανε πολύ καλός με αρκετή ηλιοφάνεια και από μέρος όλων των κυναγωγών και των παρευρισκομένων η διάθεση αρκετά ανεβασμένη χωρίς να λείπει στιγμή το χιούμορ. Δυστυχώς όμως η διάθεση και η θέληση δεν ήταν αρκετή για να μπουν αρκετά σκυλιά στην βαθμολογία.
Την πρώτη μέρα μονάχα μπήκε στην βαθμολογία ο Brauwn Del Polirone των Αφοι Λιάπη και κυναγωγό τον Κο Λιάπη Ιωάννη παίρνοντας CACIT.

Κριτές του αγώνα την πρώτη μέρα 12 Μαρτίου 2005 ο Σέρβος Κος Vladimir Mijailovic και την δεύτερη ημέρα 13 Μαρτίου 2005 ο επίσης Σέρβος Κος Aleksandar Mijailovic. Τους ευχαριστούμε θερμά.

Ο Όμιλος εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τους κριτές και προς όλους όσους συνέβαλαν στην διοργάνωση των φετινών Εαρινών Κλασικών Αγώνων και φυσικά προς τον χορηγό μας την PURINA PETLINE.

12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2005 – ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΥΝΗΓΙ C.A.C.I.T. (ΡΕΔΑΙΣΤΟΣ)
1ος Εξαίρετος Tong Ιδιοκτήτης Τσιάρος Χρήστος, Κυναγωγός Τσιάρος Χρήστος

2ος Εξαίρετος Yeta Ιδιοκτήτης Αφοι Λιάπη, Κυναγωγός Λιάπης Ιωάννης

3ος Εξαίρετος Boa Ιδιοκτήτης Καλαϊτζίδης Κωνσταντίνος, Κυναγωγός Καλαϊτζίδης Κωνσταντίνος

13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2005 – ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΥΝΗΓΙ C.A.C.I.T. (ΡΕΔΑΙΣΤΟΣ)
1ος Εξαίρετος Lakopetra Fouria Ιδιοκτήτης Αφοι Λιάπη, Κυναγωγός Λιάπης Ιωάννης

2ος Εξαίρετος Lakopetra Iwo Ιδιοκτήτης Αφοι Λιάπη, Κυναγωγός Λιάπης Ιωάννης

3ος Εξαίρετος Tong Ιδιοκτήτης Τσιάρος Χρήστος, Κυναγωγός Τσιάρος Χρήστος

4ος Εξαίρετος Yeta Ιδιοκτήτης Αφοι Λιάπη, Κυναγωγός Λιάπης Ιωάννης

Για τον όμιλο γράφει η Γραμματέας του ομίλου Δέσποινα Δούκα.


Διεξήχθη ο αγώνας για τις θηλυκές στις 19 και 20 Μαρτίου 2005 στον χώρο εκγύμνασης σκύλων στην Νέα Ρεδαιστό, με αρκετές συμμετοχές. Ο χώρος του αγώνα ήτανε σε πολύ καλό επίπεδο με αποτέλεσμα όλα τα σκυλιά να έχουν την δυνατότητα να αποδείξουν τις ικανότητές τους. Παρόλα αυτά η τύχη πολλών σκύλων δεν ήταν με το μέρος τους.

Για δεύτερη φορά έγινε αγώνας για θηλυκές με πολύ μεγάλη ανταπόκριση από τους κυναγωγούς και μη για αυτό και προγραμματίστηκε να γίνεται κάθε χρόνο και με περισσότερους αγώνες, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στις θηλυκές να αποδείξουν σε όλους εμάς τους λάτρεις της φυλής και όχι μόνο τις ικανότητές τους.

Ευχαριστούμε τους κριτές για το διήμερο, Κο Ταπουρνιά Γεώργιο και τον Κο Γκόπη Αθανάσιο που ανταποκρίθηκαν το κάλεσμα του ομίλου μας.

Να ευχαριστήσουμε επίσης την χορηγό εταιρεία που μας συμπαραστέκεται πάντα “PURINA PETLINE”. Τα μέλη μας που έλαβαν μέρος στον αγώνα και περισσότερο αυτούς που ήρθαν από πολύ μακριά

Η κατάταξη έχει ως εξής:

19 Μαρτίου 2005 στην Ραιδεστό
Κανένας σκύλος δεν μπήκε στην βαθμολογία

Κριτής: Τσαπουρνιά Γεώργιος

20 Μαρτίου 2005 στην Ραιδεστό
Πολύ Καλός Lakopetra Dona Ιδιοκτήτης Αφοι Λιάπη, Κυναγωγός Λιάπης Ιωάννης

Κριτής: Γκόπης Αθανάσιος

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων πρωταθλήματος Ελλάδος έγινε η επιλογή της Εθνικής τέσσερα συν ένα αναπληρωματικό.

1. Brawn Di Polirone των Αφοί Λιάπη

2. Vagant Hom Hege Haus του Σινάνη Χρήστου

3. Dik Di San Mamiliano των Αφοί Λιάπη

4. Lakopetra Dona των Αφοί Λιάπη

Και αναπληρωματικό
1. Yanna Pillea του Σινάνη Χρήστου

Χρονιές: 2012 2011 2010 2009 2008 200720062005 2004 20032002