20η -21η ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑΣ C.A.C. 08-09/04/2017

Το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Απριλίου 2017 στα πλαίσια της ‘’ΕΚΘΕΣΗΣ ΚΥΝΗΓΙ ΨΑΡΕΜΑ ΚΥΝΟΦΙΛΙΑ’’ στο M E C, ο Όμιλος θα πραγματοποιήσει 2 εκθέσεις μορφολογίας C.A.C.
ΚΡΙΤΗΣ: Σάββατο ‘ Φραγγίδης Γιάννης – Κυριακή ‘Καλατζής Γεώργιος
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:1ος ΣΚΥΛΟΣ 20€, 2ος – κλπ ΣΚΥΛΟΣ 15€, για τα μέλη -5€.
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ: ΤZΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΗΛ. 6977701075 ΓΡΑΜ. 6971899759

    ΟΝΟΜΑ ΣΚΥΛΟΥ:

    ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΝΕΑΛ.:

    ΑΡΙΘΜΟΣ Μicrochip:

    ΚΥΝΑΓΩΓΟΣ:

    ΗΜ. ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ:

    ΦΥΛΟ: ΑΡΣΕΝΙΚΟΘΥΛΗΚΟ

    ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΕΡΑ:

    ΑΡ. ΓΕΝΕΑΛ (ΠΑΤΕΡΑ):

    ΜΗΤΕΡΑ:

    ΑΡ. ΓΕΝΕΑΛ (ΜΗΤΕΡΑΣ):

    ΟΝΟΜΑ ΕΚΤΡΟΦΕΑ:

    ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΡΟΦΕΑ:

    ΠΟΛΗ / ΧΩΡΑ:

    ΟΝΟΜΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ:

    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

    ΠΟΛΗ:

    Τ.Κ.:

    ΤΗΛΕΦΩΝΟ:

    ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

     

    ΠΡΟ ΚΟΥΤΑΒΙΩΝ (3-6 ΜΗΝΩΝ) __ΚΟΥΤΑΒΙΩΝ (6-9 ΜΗΝ.) __ΝΕΩΝ (9-18 ΜΗΝ.) __ΕΦΗΒΩΝ (15-24 ΜΗΝ.) __ΑΝΟΙΧΤΗ (15 ΚΑΙ ΑΝΩ) __ΕΡΓΑΣΙΑΣ (15 ΚΑΙ ΑΝΩ) ____ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ____ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ (8 ΕΤΩΝ + ) ___ΖΕΥΓΗ __ΕΚΤΡΟΦΕΙΩΝ __ΑΠΟΓΟΝΩΝ __ΝΕΩΝ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ __

    ΟΝΟΜΑ NEOY ΧΕΙΡΙΣΤΗ (αν υπάρχει):

    ΟΝΟΜΑ ΖΕΥΓΟΥΣ:

    ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ (Εκτροφεία):

    ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ (Απογόνων):

    ΜΕΡΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ31/31/431/3 & 1/4

    Το email σας (Προαιρετικά)

    Αποδέχομαι τους όρους και διευκρινήσεις παρακάτω.

    ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

    Τα σκυλιά που συμμετέχουν σε εκθέσεις και αγώνες πρέπει να έχουν  βιβλιάριο υγείας.Τα σκυλιά που θα δηλωθούν στην έκθεση αν για οποιοδήποτε λόγο δεν παρουσιαστούν, οι ιδιοκτήτες είναι υποχρεωμένοι να καταβάλλουν το αντίτιμο της συμμετοχής. Εκτός αν είναι σε οίστρο.

    ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ

     Δηλώνω ότι αποδέχομαι τους όρους συμμετοχής του διοργανωτή Ομίλου, όλα τα στοιχεία που παρέχω είναι αληθή, από όσο γνωρίζω ο σκύλος μου δεν πάσχει από ασθένειες, ούτε έχει έρθει σε επαφή με φορείς σε χρονικό διάστημα εξι (6) εβδομάδων πριν από τον εκδήλωση. Έχει ταυτοποιηθεί ηλεκτρονικά, είναι πλήρως εμβολιασμένος & αποπαρασιτωμένος, όπως φαίνεται στο βιβλιάριο υγείας του υπογεγραμμένο από κτηνίατρο. Δεν του έχει χορηγηθεί καμία φαρμακευτική ουσία πριν ή κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, ώστε να αυξηθεί το φυσικό επίπεδο των ικανοτήτων του. Δηλώνω επίσης ότι ο σκύλος μου δεν έχει υποστεί επέμβαση για κοπή αυτιών ή ουράς. Γνωρίζω ότι ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει το πρόγραμμα & την σύνθεση των κριτών. Είμαι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιαδήποτε σωματική(σε (άνθρωπο ή σκύλο) ή υλική φθορά προκληθεί από σκύλο ιδιοκτησίας μου και αποδέχομαι να αναγραφούν στον κατάλογο της εκδήλωσης τα προσωπικά μου στοιχεία που παρέχω στην παρούσα δήλωση συμμετοχής.