ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑΣ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

    ΟΝΟΜΑ ΣΚΥΛΟΥ:

    ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΝΕΑΛ.:

    ΑΡΙΘΜΟΣ Μicrochip:

    ΚΥΝΑΓΩΓΟΣ:

    ΗΜ. ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ:

    ΦΥΛΟ: ΑΡΣΕΝΙΚΟΘΥΛΗΚΟ

    ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΕΡΑ:

    ΑΡ. ΓΕΝΕΑΛ (ΠΑΤΕΡΑ):

    ΜΗΤΕΡΑ:

    ΑΡ. ΓΕΝΕΑΛ (ΜΗΤΕΡΑΣ):

    ΟΝΟΜΑ ΕΚΤΡΟΦΕΑ:

    ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΡΟΦΕΑ:

    ΠΟΛΗ / ΧΩΡΑ:

    ΟΝΟΜΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ:

    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

    ΠΟΛΗ:

    Τ.Κ.:

    ΤΗΛΕΦΩΝΟ:

    ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

     

    ΠΡΟ ΚΟΥΤΑΒΙΩΝ (3-6 ΜΗΝΩΝ) __ΚΟΥΤΑΒΙΩΝ (6-9 ΜΗΝ.) __ΝΕΩΝ (9-18 ΜΗΝ.) __ΕΦΗΒΩΝ (15-24 ΜΗΝ.) __ΑΝΟΙΧΤΗ (15 ΚΑΙ ΑΝΩ) __ΕΡΓΑΣΙΑΣ (15 ΚΑΙ ΑΝΩ) ____ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ____ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ (8 ΕΤΩΝ + ) ___ΖΕΥΓΗ __ΕΚΤΡΟΦΕΙΩΝ __ΑΠΟΓΟΝΩΝ __ΝΕΩΝ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ __

    ΟΝΟΜΑ NEOY ΧΕΙΡΙΣΤΗ (αν υπάρχει):

    ΟΝΟΜΑ ΖΕΥΓΟΥΣ:

    ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ (Εκτροφεία):

    ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ (Απογόνων):

    ΜΕΡΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ31/31/431/3 & 1/4

    Το email σας (Προαιρετικά)

    Αποδέχομαι τους όρους και διευκρινήσεις παρακάτω.

    ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜ. 1ος ΣΚΥΛΟΣ 20 ΕΥΡΩ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ 10 ΕΥΡΩ. ΚΡΙΤΗΣ’’’ ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ’’ ΠΛΗΡ.6972853447 κ. ΛΥΧΟΥΔΗ Α.

    ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

    Τα σκυλιά που συμμετέχουν σε εκθέσεις και αγώνες πρέπει να έχουν  βιβλιάριο εργασίας.Τα σκυλιά που θα δηλωθούν στην έκθεση αν για οποιοδήποτε λόγο δεν παρουσιαστούν, οι ιδιοκτήτες είναι υποχρεωμένοι να καταβάλλουν το αντίτιμο της συμμετοχής. Εκτός αν είναι σε οίστρο.

    ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ
    Δηλώνω ότι με την αποστολή αποδέχομαι τους όρους συμμετοχής του διοργανωτή ομίλου, όλα τα στοιχεία που παρέχω είναι αληθή , από όσο γνωρίζω ο σκύλος  μου δεν πάσχει από μεταδοτική ασθένεια, ούτε έχει έρθει σε επαφή με φορείς σε χρονικό διάστημα έξι (6) εβδομάδων πριν από την Έκθεση / Εξέταση / Αγώνα και έχει ταυτοποιηθεί ηλεκτρονικά. Γνωρίζω ότι ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει το πρόγραμμα ή και την σύνθεση των κριτών, είμαι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιαδήποτε σωματική (σε άνθρωπο ή σκύλο) ή υλική φθορά προκληθεί από σκύλο ιδιοκτησίας μου.

    Επίσης αποδέχομαι το καταστατικό και τον Εσωτερικό Κανονισμό του Ο.Κ.Ε. και την αναγραφή στον κατάλογο της Έκθεσης / Εξέτασης / Αγώνα των προσωπικών μου στοιχείων που παρέχω στην παρούσα Δήλωση Συμμετοχής. Καταθέτω δε βεβαίωση κτηνιάτρου ότι η ουρά του ανωτέρω σκύλου μου αφαιρέθηκε για λόγους υγείας και μόνο.