7-13-14 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010

ΚΥΠΕΛΟΥΧΟΣ Ο.Κ.Ε
7-13-14 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010
ΜΕΣΗΜΕΡΙ & ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ

Ο Αγώνας Κυπελούχος Ο.Κ.Ε εφέτος περιελάμβανε τρείς(3) αγώνες. Στον πρώτο αγώνα στις 7 Μαρτίου που έγινε στο Μεσημέρι κριτής ήταν ο κ. Ιωάννης Φραγγίδης. Δυστυχώς κανένα σκυλί δεν μπήκε στη βαθμολογία παρότι σχεδόν όλα είχαν ευκαιρίες. Οι Πέρδικες ήταν λίγο ανήσυχες και ο καιρός δεν ήταν ιδανικός. Στο διήμερο 13-14 Μαρτίου ο αγώνας έγινε στο Ωραιόκαστρο. Κριτής της πρώτης ημέρας ήταν ο κ. Ιωάννης Φραγγίδης.

Ο μόνος σκύλος που κατάφερε να μπεί στη βαθμολογία με 1ος Πολύ Καλός ήταν ο LEON VERMIOU με κυν. Και ιδ. τον κ. Αλέξανδρο Μάρα. Ένας σκύλος επιφυλακτικός στο μεγαλύτερο διάστημα της διαδρομής του δίνοντας την εντύπωση ότι συνεχώς έχει πουλιά μπροστά του. Σωστή και εύκολη κίνηση. Στο τέλος της διαδρομής του εξασφάλισε ένα δύσκολο πόντο.

Την επόμενη ημέρα κριτής του αγώνα ο κ. Γεώργιος Τσαπουρνιάς. Σχεδόν όλα τα σκυλιά είχαν την ευκαιρία διότι υπήρχαν πολλές Πέρδικες, αλλά μόνο μια θυληκιά σκύλα βαθμολογήθηκε με 1ος ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ – PROPHET ELIAS ENCHANTRESS ιδ. ΚΛΩΝΤ & ΠΟΠΗ ΟΝΤΡΙΑ κυν. ΚΛΩΝΤ ΟΝΤΡΙΑ. Η διαδρομή της αρκετά καλή με ένα πόντο όμως δύσκολο αφού γύρω της υπήρχαν πολλά πουλιά περπατημένα.

Για φέτος « ΚΥΠΕΛΟΥΧΟΣ Ο.Κ.Ε » ανακηρύχτηκε η PROPHET ELIAS ENCHANTRESS ιδ. ΚΛΩΝΤ & ΠΟΠΗ ΟΝΤΡΙΑ κυν. ΚΛΩΝΤ ΟΝΤΡΙΑ αφού στο άλλο τερέν που έκρινε ο κ. Κων/νος Βλάχος κανένα σκυλί δεν μπήκε στη βαθμολογία.

Γράφει ο κ. Γαβριήλ Νιάνιος