13η ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΤΡΟΦΗΣ

13η ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΤΡΟΦΗΣ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διοργανώθηκε η ετήσια έκθεση του ομίλου Κούρτσχααρ Ελλάδος την Κυριακή 28 Μαίου 2006 στην Αθήνα αυτή τη φορά και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις που μας παραχώρησε για αυτό το σκοπό ο κ. Κουνέλας Βασίλειος, (Kraft Hill), στον Αυλώνα Αττικής σε ένα περιβάλλον εξαίρετου κάλους που με μεράκι από ότι διαπιστώσαμε έχει δημιουργήσει. Μπορεί ο κάθε κυνόφιλος να πάρει τον σκύλο του και να πάει για ένα καφέ ή ένα αναψυκτικό.
Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος πάρα πολλά κούρτσχααρ τα οποία ήταν από πάρα πολλά μέρη της Ελλάδος. Ειδική αναφορά να κάνουμε για τους φίλους λάτρεις της φυλής που ήρθαν από την Κρήτη αυθημερόν, από Σπέτσες, Νάουσα, Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Σπάρτη. Την έκθεση παρακολούθησαν επίσης και πάρα πολύ Έλληνες κριτές τιμώντας έτσι με την παρουσία τους και τον όμιλο.
Κριτής ήταν ο κ. Lino Kodela, Διεθνής κριτής Μορφολογίας και Εργασίας από την Κροατία ο οποίος με την εμπειρία του πάνω στην συγκεκριμένη φυλή έκρινε τα σκυλιά. Η άποψή που διαμόρφωσε για την φυλή κούρτσχαρ στην Ελλάδα ήταν ότι το επίπεδο είναι πάρα πολύ υψηλό και προέτρεψε τους συμμετέχοντες εκτροφής και μη, να το κρατήσουν ακόμα πιο υψηλό κάνοντας τα κατάλληλα ζευγαρώματα.
Ο Όμιλος Κούρτσχααρ Ελλάδος ευχαριστεί θερμά τον κ. Κουνέλα Βασίλειο για την παραχώριση του χώρου, τον διερμηνέα κ. Τάσο Ευθυμιάδη, την κτηνίατρο της έκθεσης κ. Πάολα Ευθυμιάδη και τους ανθρώπους του ομίλου που βοήθησαν στην πραγματοποίηση της έκθεσης αυτής όπως επίσης και την χορηγό εταιρία PETLINE Α.Ε. αντιπρόσωπο της PURINA για την αμέριστη συμπαράστασή της σε κάθε εκδήλωση του ομίλου.

Για τον όμιλο γράφει ο Καλαiτζίδης Κωνσταντίνος.

Άλλες εκθέσεις: 18η17η16η 15η 14η13η12η11η10η