11η ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΤΡΟΦΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΟΥΡΤΣΧΑΑΡ

11η ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΤΡΟΦΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΟΥΡΤΣΧΑΑΡ

Ο Όμιλος Κούρτσχααρ Ελλάδος πραγματοποίησε την 11η Εθνική Έκθεση Μορφολογίας στις 9 Μαΐου 2004 στο Άλσος Αλκαζάρ της Λάρισας, με μεγάλη επιτυχία και σε εξαίρετο περιβάλλον.

Η συμμετοχή του τοπικού κόσμου ήταν πολύ μεγάλη αποδεικνύοντας τις κυνοφυλικές τους τάσεις και με μεγάλο ενδιαφέρον ζητούσαν να μάθουν όσο το δυνατόν περισσότερα για την συγκεκριμένη φυλή. Από δικής μας πλευράς, παρείχαμε καθετί που μας ζητούσαν ανάλογα με το ενδιαφέρον του καθενός.

Τα συμμετέχοντα μέλη μας και μη, στην έκθεση παρουσίασαν πολλά σκυλιά σε όλες τις κατηγορίες, αξιόλογα όλα, πράγμα που πολλές φορές να γίνεται λεπτομερής η κρίση του κριτή για την επιλογή της πρώτης τετράδας. Κριτής της εκθέσεως ήταν ο Κος Claus Kiefer διεθνής κριτής και πρόεδρος του Club Κούρτσχααρ Γερμανίας, καθώς δε και η σύζυγός του η οποία και αυτή με την σειρά της μας προσέφερε τις υπηρεσίες της γράφοντας τα δελτία των κρίσεων του κάθε διαγωνιζομένου.

Το παρών έδωσε και ο Κος Αθανάσιος Γκόπης που μας βοήθησε πάρα πολύ με την μετάφραση στα Ελληνικά, ο ποίος είναι μορφή για την Ελληνική Κυνοφυλία δίνοντας πάρα πολλά σε αυτήν.

Παρών και ο Κος Μανδέλας Μιχαήλ που προσπάθησε για να μας δοθεί ο εκθεσιακός χώρος. Παρούσα για την έναρξη της εκθέσεως έως το τέλος η Κα Ζώη Σοφία, η κτηνίατρος της εκθέσεως την οποία και ευχαριστούμε για αυτό. Ευχαριστούμε επίσης τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Λάρισας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Χορηγό εταιρεία του ομίλου μας “PURINA PETLINE” που για την συγκςκριμενη εκδήλωση μας προσέερε σάκους τροφής των 7,5 κιλών για τον πρώτο νικητή της κάθε κατηγορίας και δείγματα τροφής τα οποία μοιράστηκαν στον κόσμο μαζί με έντυπο υλικό.

Η έκθεση ξεκίνησε στις 09:00 και τελείωσε το απόγευμα περίπου στις 16:00, χωρίς να γίνει διάλειμμα διίτι απο το μεσημέρι και μετά ο καιρός απο ηλιόλουστος που ήτανε άρχισε να δείχνει οτι θα βρέξει, πράγμα το οποίο και έγινε με το τελείωμα της έκθεσης. Το Δ.Σ. του ομίλου κατέβαλε σύσσωμο κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη διοργάνωση της έκθεσης, με αρκετές ώρες εργασίας όλων των μελών με απώτερο σκοπό ό,τι καλύτερο για την καλύτερη διεξαγωγή της έκθεσης.

Ευχαριστούμε την Χορηγό του ομίλου μας “PURINA PETLINE” για την άψογη συνεργασία μας επι σειρά ετών με ευχή να είναι ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.

Άλλες εκθέσεις: 18η17η16η 15η 14η13η12η11η10η

Άλλες εκθέσεις: 18η17η16η 15η 14η13η12η11η10η